♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Tuesday, April 12, 2011

Lepas Geram @ Ice Room

Aii.. ni n3 lepas geram ke yer.. takdela. ni  nak cite pasal makan lagi. Ktorg kan mmg suka makan.. makan.. makan.. Kira lepas geram nak makan la ni. Haha..

Malam Ahad lepas kami ke kuar jalan-jalan cari makan kat area Prima Sri Gombak. Banyak tempat kat area sini yg tak xplore lagi. Restoren kt sini tumbuh bagai cendawan. Tengahari tu gi makan nasi beriani kt JM Bariani House kat sini gak. Sedap gak nasi beriani dia. Tp, rasa malas nak snap gambar. Ala.. makan pun nasi beriani je. Bukan spesel sgt pun.

Kali ni kami try Ice Room lak. Selalu tgk dr luar je. Nampak menarik tp takde hati pun nak pegi sbb ingat menu icecream je. Tp bila baca di blog MummyGee, rupanya bukan icecream je macam2 menu ada.

Meh tgk apa yg kami makan..

 Mango Ice Cream utk hubby n Echa..
tgk dorg makan mcm sedap je..

 Lemon Honey Ice for hubby dan Orange Juice Pure for me

 Hubby order Famous Fried Rice.. Sian dia kena share dgn aku dgn Echa. Sbb sedap la pulak.. huhu..

Spaghetti Bolognese Chicken for me n Echa..
kuah dia masam manis sgt la..
alahai ada lak muka baby syok tido..

me n baby..

 Echa hepi dpt kuar.. jalan-jalan cari makan.. tu yg dia nyanyi yer.. haha..

my hero..  

snap dkt skit muka baby Eyna tgh tido.. 
pagi nanti time org tido dia bangun lak..
takpela.. mama dgn Eyna jd rukun tetangga jaga umah yer..

ishhh Echa ni intai org sebelah makan yer..
terpaksa la duduk kat luar sbb kat dalam dah penuh..

lepas makan terus balik umah..
si kakak sibuk ajak gi funfair.. nasib baikla ujan malam tu.. selamat..
:)

4 comments:

Mama Miraki said...

tgh tadi cik nab makankat JM Briani...tapi cik nab rasa ....emmm agak mengecewakan. Tak memenuhi piawaian tekak cik nab ler....kureng rasa dia...

Kak Kay said...

Ayu .... ada baby kecik pun rajin gi makan kat luar ye, agaknya dah jemu makan kat umah aja masa pantang ye...

Mama Janet said...

ish3x kalau org tua dulu2 marah baby kecik cam ni dh dibawak keluar malam

Ayu said...

c.nab: sbb cik nab biasa mkn yg beriani gam muar tu yg xfeel tu.. tp rasanya mcm nasi minyak je kan..
c.lah & c.mek : tula, tnggu baby besar skit lg siapla mlm2 kuar.. huhu..