♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Tuesday, March 1, 2011

Nasi Lemak Marvellous

Kalau kat area gombak rasanya taktau la kat mana tempat best nak makan. Boring lak kalau asyik makan kat tempat sama je kan. Sekali sekala nak gak tukar selera.

Nampak restoren ni dah lama tapi takde pun nak makan kat sini. Tapi, malam Ahad lepas leh lak tiba2 ktorg singgah makan kat sini. Tupun sebab dah blur nak makan kat mana. Nama restoren ni pun Nasi Lemak Marvellous kat taman melati.

nasi lemak ayam goreng kampung..
leh tahan gak. suka latah ikan bilis yg sgt garing..
ada gak menu lain kat sini.. mee udang, nasi kukus ayam goreng, sup daging..
macam2 ada..

  
 anak mama Echa ni cuma nak pau je.. 
kalau bergambar je mesti dia wat pose camni.

2 comments:

Ayien Azreen said...

bukan nasi lemak beratur ke?

Ayu said...

oo.. tu kat kolej tar tu, ni dkt dgn stesen lrt tmn melati. yg beratur tu tak sanggup la. nak pegi je beratur pjg giler