♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Thursday, March 3, 2011

lalalala...

lalalalala.. karaoke.. karaoke..
ish.. ish.. lama tak gi lontar suara..
Suara bkn sedap pun, saja nak suka-suka hati..
Malam Selasa lepas gi karaoke kat Tmn Prima Sri Gombak
Nama tempat ni pusat karaoke Keluarga Bintang Gemilang..
Saja nak try tempat baru. Kalau tak, selayang mall jela port ktorg.
Best sebab byk lagu baru dan sound sistem pun ok
tak best sbb bayar ikut lagu, 1 lagu = : RM1.00 dan leh dgr suara org sebelah.. huhuhu..
ktorg amik 11 lagu = RM10.00
mmg tak best sbb kena pilih lagu betul2 kalau tak rugila nyanyi separuh je.


tempat baru.. sistem pun baru..

ish.. ish.. anak beranak ni..

Echa suka la lagu faveret dia ada (Jahat Stacy).. tp mama dia yg over..
Echa ni cpt boring baru 6 lagu dia dah sibuk ajak balik..

 Echa tolong amik gambar mama & papa dia..

Pas melalak, lapar lak perut ni. Gi makan chicken chop dekat area umah je, Nama gerai dia Mama Zee Steak Corner.

chicken chop..
tetap sedap mcm dulu..
lupakan suasana gerai yg indah pemandangannya (kat tepi longkang.. huhu..) sebab sedap..
sekali-sekala je makan kat sini..

No comments: