♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Tuesday, March 29, 2011

Happy Birthday My Love


Semalam birthday ex-bf / ex-tunang aku. Hehe.. sure la hero aku skrg ni.. MR. HUBBY.. huhu..  Masa kenal dulu mmg tak sangka kami lahir pada bulan yang sama dan tahun yg sama. Cuma aku lahir awal 8 hari. hehe. 

Again.. same with my birthday last week, tak celebrate pun. Bukan taknak celebrate, tp dah ari  keje, nak beli kek pun sape nak makan.

Uiiihh.. gambar kek kat atas tu? Tu cuma gambar hiasan je. My faveret cake.. Indulgence Cake from Secret Recipi. Terliurnnya tgk.. Abang, nanti nak kek ni tau..

Selalunya aku yg la yg akan beria2 mintak beli kek la.. nak celebrate. Tp sbb masih mood pantang, terpaksala lupakan seketika. Celebrate tu bila2 pun bole kan..

Untuk suamiku tercinta..
(kalau u all menyampah jgn baca yer sbb tau abang suka baca blog ayang ni kan.. huhu)

Selamat Hari Lahir..
Moga Panjang Umur..
Murah Rezeki..
Menjadi ayah dan suami yg baik dan bertanggungjawab..
My heart for you will never break. 
My smile for you will never fade. 
My love for you will never end. 
Next to you is one of my favorite places to be. 
Happy Birthday my love..
I love you..

3 comments:

~ Mummy Gee ~ said...

Ayu, tiap tahun boleh buat bday 3-in-1 la... ayu, baby eyna dan iwan...

Ayu said...

kena berempat gak.. kakak echa pun nak gak tiup lilin tu.. huhu..

: Ady :: said...

Hahaha.. Happy belated birthday to ur hubby Ayu.. celebration tu tak penting.. ingatan kita tu melebihi segalanya..

..KakPah..