♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Wednesday, March 2, 2011

Happy 5th Bithday JWN

01.03.2011

Genap 5 tahun opis aku. Jabatan Warisan Negara. Mesti u all pun tak tahu dan tak penah dgr Jabatan ni kan. Sebab baru lagi pun. Jabatan ni di bawah Kem. Penerangan Komunikasi dan Kebudayaan Malaysia. Dulu cuma bahagian kecil je di bawah kementerian tetapi dipecahkan menjadi satu Jabatan yang bertanggungjawab untuk memelihara, memulihara dan mengekalkan warisan negara. 

Masa mula2 aku masuk sini dari Jabatan lama, rasa tak best je sbb Jabatan ni tak familiar pun. Sekarang ni Jabatan ni mula sikit2 menapak untuk menjadi Jabatan yang dikenali di seluruh negara. Macam2 event dah dianjurkan. Sekarang nama jabatan pun dah mula ada iklan di TV.

Di sini aku ditempatkan di Cawangan Sumber Manusia. Jadi jaga hal ehwal staf jela takdela terlibat sgt dgn tugas warisan ni. Cuma bantu kalau ada event jabatan.

Semalam jabatan wat majlis ringkas sbb last minute planning for celebrate. Beli kek dan donut je yg sempat.
  
 Kek birthday 5 tahun.. Happy Birthday JWN.. 

   
 Belon pun last minute tiup dan beli tu..
Ala.. baru 5 tahun kira kanak-kanak ribena lagi la kan.. 

  
 Menu yg sempat dibeli.
Takpela kira ni minum petang jela..

 
 Wah.. dapat bunga la..
gedik tul la minah ni..
  
 ehehe.. bunga tu utk Ketua Pengarah kami..


 With my klik .. 
sian nuril demam.. terlentok-lentok dia..
 
at my desk.. hihihi..
sepahnya.. tgh kemas dan buang benda yg tak guna lagi..
kemas2 sebelum start cuti lama..

1 comment:

Anonymous said...

semaknya meja kau ,cam tong karam...........slesa ke keja cam2 hihihi....jngan mare!