♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Tuesday, March 15, 2011

Football Friendly Match & Reunion

Huh.. terasa lama weekend sebab Jumaat lepas MC. Nak kuar jalan-jalan pun malas. Tp, boring lak kalau dok umah je. Petang dalam kol 3 kami kuar. Hubby ajak ke IKEA. Seronok gi IKEA ni. Leh curi-curi idea. Aduh.. banyaknya keta area damansara ni. Nak ke parking IKEA pun jem. Last2 parking kat The Curve jek.
 
Kat mana ni yer? ada lak bomba sesat kt sini..
sambil lalu nak lintas ke IKEA.. amik gambar dulu..
 
 
mr hubby..
konon macam umah sendiri jek..


kalau dtg IKEA ni mula la kuar mcm2 idea nak decorate umah.. 
tp tak cantik gak umah.. huhu..

 Echa pun sempat landing kat katil..
mmg dia tgh ngantuk pun.. asyik ajak balik jek..
bagi dia golek2 kat katil jap..


Malamnya pulak, hubby ada perlawanan persahabatan bolasepak di Stadium Shah Alam. Sekali dgn reunion utk team dia, SEGORA Old Boys FC. Lama dah hubby tak main bola padang. Asyik main futsal jek. Dulu zaman bercinta mesti follow dia lawan bola. Pastu team dia senyap.. dan sekarang ni bila masing2 dah ada anak baru nak start aktif balik.


Mama dan Echa..
Sebab reunion ramai yg bawak family..
riuh stadium dgn suara kanak-kanak je..

bergambar beramai-ramai sebelum games bermula
kelakar lak tgk.. masing2 dah lama tak main.. sume cepat 'pancit'..
kita minum dulu... 

menu malam tu ringkas je..
kuih keria, karipap dan bihun goreng..
mmg tak boring sbb sambil tgk dorg main, sambil tu la mulut ni tak henti mengunyah.. huhu..

abis games kol 11 malam.. terus lampu stadium ditutup..
bergelap la ktorg.
balik je dalam kete gak aku dan Echa tido..
penat sgt..

1 comment:

aiDieNa said...

Wuihhh.. ghajinnyer pi stadium sarat² tue.. kalau baby boy pandai lar main bola tu.. hehehe