♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Friday, March 11, 2011

Bangi>KLIA>Bangi

Hari ni aku MC. Rasa sengal bawah perut dan lenguh kaki ni malam tadi. Ditambah dgn batuk mmg menyeksakan. Gi klinik jam 10 pagi dapat MC. Time cenggini nak keje pun malas.

Hubby taye nak ikut tak gi amik makcik dia, Cik Gee yg blk dr Umrah kt KLIA? Aku kata ok je. Takkan nak dok umah je. Echa mesti nenek dia nak bawak. Follow jela. Pas gi klinik utk check skali Echa yg batuk, breakfast dan terus ke umah mertua. Kol 12 tgh baru gerak ke Bangi. Ke Bangi sbb nak amik anak-anak Cik Gee dan bwk kete Naza dia. Sepanjang hari hujan je.

sampai je tgk anak-anak dia dah siap

Echa suka dpt jumpa Dafiy lagi

amik gambar mcm kete sendiri jek..

ok.. jom2 masuk dalam kete.



Echa nak duduk dgn Dania..
dia taye sama tak ikat rambut dgn kak dania?

Sampai KLIA kol 1.00 ptg..
Cik Gee dh sampai dalam kol 12.45 ptg cuma tnggu beg je..
Tgk ada ramai jemaah umrah yg menunggu lif utk turun..
rupanya tu yg ikut flight MAS.. sampai lebih kurang je cuma cepat je dorg dapat beg..
Tgk tu angah dan along tgk skrin mcm pandai tgk jek.. hehe.. 
jomla kita duduk..

Aduh.. mana Mummy n Daddy ni??
Dah mcm-mcm style duduk dorg ni.. 

Klik2 gambar dulu la...

 Mak pun dah mcm2 style gaya duduk..

 2 jam menunggu akhirnya kol 2.45 ptg baru nampak kelibat CIk Gee dan Cik Radzuan..

syukur selamat sampai..

ada 2 troli ok..
byknya barang.. 

Echa dan papa..
Echa dh ngantuk..
Balik pun tetap hujan lagi. Perut ni puyela lapar. Gi bungkus nasi beriani dan makan kt umah Cik Gee.

Terus punggah barang utk ole2 ktorg..

Dorg yg kepenatan..
Dafiy dan Echa dh nak terlentok dah..

 mestila nak amik gambar dgn hubby gak.. 
 
Kol 5 ptg baru gerak balik. Mmg time jem tu. Pulak tu ujan dan hari Jumaat. Jalan puyela jem. Gerak pun mcm siput. Kol 8 malam baru sampai umah. Nasib baik aku tak keje semalam, kalau keje kol bape la hubby amik.. hmmm...

3 comments:

Mama Miraki said...

ayu...yg gambar2 punggah barang ole2 tu vik nab paling suka tau....agak2 mana satu erkkk...cik nab punya...hehehehe

Kak Kay said...

enab, ko ni tak de ke****an ke, tanya2 jajan.... duk diam2 le orang bagi amik, tak bg diam aja....hihihi....

Ayu said...

cik nab, mesti la cik nab puye ada kan.. ayu tak berharap ni pun dapat.. huhu..