♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Sunday, February 13, 2011

Makan... makan.. dan makan..

Malam tadi makan di luar bersama family. Time yg best skali sbb dpt makan sama-sama. Sempena birthday kak iparku dan abg ipar skali kot, Ayin dan Aril. Ke sbb mak tak masak ekk? Hehe..Sorila takde pun kek ke apa, belon sume. 

Tempat makan di antara tmpt faveret kami. Jauh skit la dr umah. Tp still Sri Gombak gak.

Menunggu makanan. Aku dan hubby sgt lapar sbb tido pastu siap2 utk dtg sini.



Mana la makanan ni x sampai2 lagi?

 
Dah sampai pun makanan. 
Menu biasala Ikan Siakap, Ikan Bawal, Ikan Pari Bakar, Tom Yam dan menu baru Sup Ekor (hirup kuah je sbb tak lalu nak makan ekornya)..
Tak snap gambar pun sbb menu biasa2 je dan aku terus ngap makanan..
Makan skit je sbb perut rasa dah tak sedap dan menegang. (rasa dh nak bersalin jek tp baru
34 minggu)

 
Beria2 Echa makan. Skrg ni dia suka makan nasi putih je. Taknak berkuah.
Pastu dia nak kerang... Order la kerang bakar utk dia..
Echa kureng skit kerang rebus..


Ni menu tgh malam...
Kejap je dh lapar balik..
So, beli burger kat tmpt yg plg best kt sini.. 
Tgk burger dia terliur tak? mmg terbaik..

No comments: