♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Monday, February 14, 2011

Kenduri Doa Selamat & Birthday Party @ Bangi

Weekend yg terasa sgt lama. Sbb apa tau? Menghabiskan byk masa di rumah. Kemas umah, basuh baju, masak, buang segala barang yang tak guna lagi, kemas bilik dan segalanya. Penat sgt tetapi puas sbb dapat setel kan sume. Satu lagi sbb esok (15.2.2011) akan cuti lagi sempena Maulidur Rasul.

Okla. Nak citer pasal aktiviiti kami semalam. Semalam ke Bangi untuk majlis kenduri doa selamat makcik hubby, Cik Gee dan suami ke Mekah untuk menunaikan Umrah. Sekali dgn birthday anak-anak dia sekali. Kol 11.15 pg baru breakfast. Isi perut dulu kang lapar lak manala tau jem ke apa kan. Balik umah terus siap nak ke Bangi.  Kol 1.30 ptg dah sampai umah Cik Gee.


Mama dan anak yg nak vogue gak.. :p


2 khemah dipasang..
Time ni tak ramai lagi sbb belum start doa selamat lagi.


Yg menyambut ktorg, Cik Mek dr Muar pun ada.


Sampai2 je hubby terus duduk lepak dulu. Hubby bersama sepupu, Ayep dan Cik Mah dari Klang.


Hubby yg memulakan tugas dgn bancuh air. 
Cik Mek turut bg sokongan kt hubby dan Ayep.

Tuan rumah, Cik Gee yg manis berjubah..
Moga selamat pegi dan balik Cik Gee dan Cik Radzuan..


Ketibaan Cik Lah dr Cheras. wahh.. macam acara red karpet gitu..

Menu yg disediakan.. rasa malas tul nak snap gambar..
nasi beriani, bihun soto, dan kuih-muih...
Br perasan ada daging salai masak lemak.. tp tak dpt rasa..


'org surau' yg dtg..


bersama kak iparku, Ayin.



dgn Cik Nab.. muka-muka yg sama je mewarnai blogku ini..
lg skit je nk dpt kejar saiz Cik Nab yg comey ni.. huhu..


dgn Cik Som dr Johor..


Echa with Alia dan Amir..



Birthday cake utk 4 orang skaligus..
Senangkan skali celebrate utk 4 org skali..

Heppy Birthday to u.. Happy birthday to u...


Alahai tgk la Echa tu.. mcm birthday dia pulak.. Sian dia 3rd birthday dia 
mama n papa tak wat camni. 

Suasana dlm rumah..

heeiipp... ni keje korg ekk..



 Echa nak belon.. Echa nak belon..
 Nenek Echa yg tlg amikkan. Time kaceh nenek..

Echa dgn papa..


sambung makan lagi..


Geram tul Echa dgn baby..

Suami2 sapekah yg rajin ni?

Kol 5.30 ptg ktorg balik. Time tu kejap je dh mendung. Sampai kt Sg Besi hujan dah lebat. Jalan pun jd jem.

1 comment:

Kak Kay said...

Ayu, nasib baik ada gambar cik Lah, kalau tak memang cik Lah merajuk....