♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Friday, January 7, 2011

The Tourist

Kejap je dah jumaat. Minggu lepas time ni ada di Langkawi lagi. Arini malas nak pk rehat 2 jam 30 minit nak ke mana.. Ikutkan hati nak tido je kat opis. Kang boring lak. Geng2 opis ajak gi tgk wayang kat Pavillion. Citer apa? Citer The Tourist. Ok gak sbb dua2 pelakon aku minat iaitu Angelina Jolie dan Johnny Deep. Lama dh tak tgk wayang citer omputih ni. Selalu tgk dvd je.  Ikut jela agak2 boring aku tido jela kat wayang. Huhu.. Tapi mmg meleset sama skali. Langsung hilang ngantuk. Tak jadi nak tido. 
 

Johnny Depp membawa watak seorang pelancong Amerika, Frank Tupelo, yang membawa diri ke Eropah untuk mengubati hati laranya. Dalam perjalanannya, dia didekati seorang jelitawan, Elise Ward (lakonan Angelina Jolie).

Tetapi percutian yang awalnya bermula dengan romantis berubah apabila Frank mendapati dirinya menjadi buruan, bukan saja pihak polis tetapi juga sekumpulan penjahat, yang menyangka guru Matematik ini ialah penjenayah Alexander Pearce.

Citer ni mmg best. First, tak berkelip mata aku ni tgk si Angelina Jolie tu.  Harap2 terkenan la baby dalam perut ni. Kedua,  citer ni mmg tak sangka akan wat kite betul2 tertipu dgn lakonan Johnny Depp ni. Itu yg wat cite ni best. Sampai kat opis asyik berciter psl ni je. Hahaha...

2 comments:

Ayien Azreen said...

adeh bestnye time lunch leh g tgk wayang... huhuhu

Ayu said...

tula.. agak2 cite tu tak sesuai nk bwk Echa, kena tgk dgn kawan2 jela..