♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Wednesday, January 19, 2011

Khurafat yang mendebarkan..

Semalam hubby msg ajak gi tgk wayang. Cite apa la yg tgh hot skrg ni selain Khurafat. Taye dia nak tgk Khurafat ke sbb time aku ajak dia xberminat jek nak tgk sbb taknak aku dan Echa takut. Abis tu dia taye nak ke mana. Sbb dia nak ke Terengganu esoknya so mlm tu dia nak bwk ktorg jalan2 la. Ala.. ikutkan taknak tgk la sbb takut dan pulak tu dia xde nanti. Lagila takut.. Tp, nak ke mana lak. dh boring nak jalan2 kt KL ni waktu malam. Uptown? Dataran Merdeka? Titiwangsa? Arrgghh..  tgk wayang jela. Tutup jela mata ni.

Kol 8.30 mlm smpai kat Wangsa Walk. Tgk next show kol 10.15 malam. Ramai lak yg tgk mlm td.  

 Biasala Echa ni mesti nak main dulu kat tmpt games.


Ramainya org.. dahla citer seram dpt lak duduk barisan no 4 dr depan.. aaiiyyoo..

 
Hubby ckp lagi seram tgk aku cmni.. dah siap2 bwk shawl nak tutup mata. 
Echa pun tmpg skali shawl mama dia ni.. Org tutup skit je mata ni.. dia lak terus tutup muka.. huhu..

Okla cite ni. Mmg tak sangka langsung la sape yg main benda2 khurafat dlm cite ni. Sentiasa bingit dgn jeritan penonton lain. Sebelah aku ni budak2 bujang. Buat2 baca msg kt hp. Tunduk jek. Takut la tu. Hehe.. Tak seram langsung pun.. Haha.. sebab aku taktau hantu tu muka cmne sbb memanjang je tutup mata.  Bila adegan siang hari jek baru bukak mata. Echa lak bila taye dia takut tak.. dia kata tak takut sbb dia pun tutup muka dia.

Pas abis tgk wayang mestila perut ni lapar kan.. Gi makan dulu kat Taqwa dgn mata yg mengantuk.. Balik umah terus zzzzz...

2 comments:

Ayien Azreen said...

kesimpulannye bayo tiket untuk men nyorok2 la ni ye... [macam la org yg tanye ni berani... silap2... baring terus kat lantai... takut sgt]

Ayu said...

haha.. tula pasal.. xpe janji citer tu sampai..