♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Thursday, January 13, 2011

Jemputan Kahwin Subang Jaya

Maafla ni cite minggu lepas. Malas tul nak update blog. Suka baca blog org lain jek.

Ahad lalu, ada jemputan kahwin jiran rumah bonda. Tp, dia buat di Subang jaya. Risau bonda memikirkan sape yang akan bawak dia ke sana. Awal2 lagi  dia dah ajak ktorg sbb takde sape yang nak bawak dia. Bila tau hubby outstation, lagi la dia risau. Tapi, bila hubby balik Sabtu lepas terus lega hati ni. Sian pulak kat dia. Adik-beradik yg lain sume ada komitmen sendiri. Ktorg je yg free.

Hari yang sama gak, mertua ajak gi jemputan di Puchong. Lagi la hati ni berbelah bagi. Terpikir gak nape jiran ni buat di Subang Jaya pdhal umah dia kt belakang umah bonda jek. Suami dia pegawai polis pangkat besar rasanya. Tp, dia ni mmg low profile. Tak cakap pun hubby keje sbg apa. Tp, dah buat pun kat IPD Daerah Subang Jaya, anggota2 sendiri yg jd penyambut tetamu, so agak2 dia ni sebagai apa yer..

 
Puyela banyak khemah. ada 20 khemah kot mcm event jabatan je kan..
Ada penari kebudayaan siap berzapin lagi..

 Echa suka sbb ada aiskrim dgn cendol.

  Hubby n Echa..

 Melaram dgn jubah dr Mekah. Ahlan wa sahlan..

No comments: