♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Sunday, January 16, 2011

Echa @ KLCC

Salam..
Weekend dtg lagi. Takde jemputan kawin mana2 so dh plan awal2 sbb hubby ada ni minggu ni nak bwk Echa jalan2 jek. Mama dia rasa tak puas nak berjalan. Rasa nak bercuti selagi boleh dan terdaya. Nak gi mana yer? Dkt2 jela janji Echa enjoy.
   
Lepas breakfast terus kuar ke KLCC. Sampai sana kol 11.30 pg. Tak ramai org lagi time ni. Jalan2 kejap dlm tu terus kuar gi taman. Masa bercinta, KLCC ni port dating ktorg. Hehe.. sweetnya bila ingat blk tempat ktorg selalu duduk sambil makan burger.

 
Pantang nampak benda ni mesti nak naik..
Dah standby duit syiling byk2..

  
Bekalan KFC.. nasib baik beli. Echa lepas mandi terus dia naik ngadu lapar.. 
2 ketul ayam dia baham. 

Jom skodeng awek ni mandi...

 
Geram dgn air ni kalau nak mandi skali leh..
tp nyampahnya kat sini sbb ada guard yg suka bunyi wisel..
kalau salah skit mesti dgr bunyi prriiitt.. prriitt.. tp ktorg mmg dh tau pun..
ada kawasan yang tak leh guna kasut. buatla signboard, ni letak kat notis kat lantai manala org perasan kan..



Pas mandi gi main kat taman permainan lak. Kan sebelah2 je..
 
 
Puas la Echa main sbb awal lagi tak ramai budak2.. 

Kol 2.30 ptg ktorg pun blk. Nak rehat lu dan biar Echa tido. Malam nak berjalan lagi.

4 comments:

Mama Miraki said...

lama tak gi KLCC. last pegi masa Iki kecik lagi..hahahhah kenapa tak ajak Amir sekali pegi....hehehe

Mama Janet said...

kalau baya2 syafiq tu bolih ke mandi kat sini.

Mama Miraki said...

kalau syafiq nak mandi kat situ...air melimpah nanti banjir KLCC

Ayu said...

kalau shafiq mandi abisla baju mak bapak kat situ yg cuma nak meneman jek.. Ayu yg tak mandi ni pun basah seluar dan baju sbb budak2 umur 8 ke 9 tahun berlari2..