♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Tuesday, December 7, 2010

Tgk Wayang.. Aku Tak Bodoh




Alhamdulillah. Leganya dh setel problem. Dah seminggu gambar takleh nk masuk kat entry. Bile upload gambar mmg cepat, tapi nak masuk gambar je terus padam sume. Kat pc  opis leh lak masuk gambar. Lambat la jadinya nak publish entry ni. Tak syok la kalau cite takde gambar.

Malam smlm gi tgk wayang. Byk benda kena wat sebenarnya. Hantaran utk adikku lom siap dah gi jalan2. Kepala otak ni takde idea nak decorate. Aduuss.. ckp dgn hubby jom la gi tgk wayang. 

Nak tgk citer "AKU TAK BODOH" la. Mintak2 la tak ramai org malam ni. Sampai sana kol 8.40 mlm.  Next show kol 10.40 mlm. Lama pulak nk tnggu. Bwk Echa gi main games dulu pastu gi makan kat Restoran Ayam Penyet Ria. Ni first time ktorg makan sini. Sedap gak.

Cite ni mmg best!! Kelakar sgt sampai sakit perut aku gelak. Hahahaha... Bile tulis ni pun masih teringat scene polis dlm citer tu.. Mmg lawak la.

Ia kisah keluarga yang kaya tetapi mengabaikan anak2. Bila tgk cite ni rasa bodoh tul la.. tapi mmg relaks utk ditonton.

Amik gambar dulu sblm movie start..
Echa yg suka sgt tgk wayang..

Ramai gak yg tgk movie mlm tu smpi kena beratur panjang..

Next movie coming soon on 9 dec.. Hantu Kak Limah Balik Rumah..
Jom tgk ramai2..

2 comments:

Mama Janet said...

ko mesti tak pernah mengalami tengah sedap2 tenguk cerita ada apek menyelit2 kat depan kita menjual air n buah2 potong. Itu pengalaman di panggung PS.

Ayu said...

klu kt sini cmtu pakat ramai2 baling popcorn la kt apek tu.. huhu..