♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Monday, December 20, 2010

Majlis Persandingan Apis ♥ Nana -Gombak (Part 3)


Banyaknya citer arini yer.. Arini cuti pulak tu Echa tido, boleh la update blog..
Sambung lagi episod sebelum ni..

 Tetamu yg ditunggu2 dh sampai..
Adik-beradik hubby..

 Nak amik makanan pun sibuk ktorg nk amik gambar gak
 

Mak dan abah mertua pun dtg walaupun lambat..
 
 Kak Long yg bertungkus lumus uruskan goodies bag

Bersama makcik dan sepupu..

Hubby pun tlg bg goodies bag..


 Pengantin yg kacak dan comel,, oppss yg comel tu kat nana.. hehe..

Ktorg pun nk gak bergambar dgn pengantin..

 
Dgn Kak Lin.. Sama tapi tak serupa sampai ada yg konfius..huhu..

 
Kakak arwah nenek. Bila tgk dia teringat kat arwah..

 
 Next tetamu yg ditunggu, Cik Nab n family... Tq sbb datang yer..

Echa hepi bila jumpa Amir.. Dr tak nak makan terus nak makan nasi.. Nak geng dgn Echa kena tau wat PEACE tau!
 

 Cik Nab dtg dh kol 3.15 ptg time tu dah tak ramai dpt la dok lepak dgn cik nab sekeluarga..

Sape tak kenal Cik Nab? Pengantin pun kenal sbb popular kat FB dan Blog kan..

 Dah abis majlis baru perasan takde pun gambar ayahanda tercinta,,
Nasib baik ada gambar kandid ni.. Alamak, sape yg gelak besar kat blkg tu?

 Sesi bukak hadiah.. Hadiah sape yg plg besar tu.. huhuhu..

Tu dia oven utk pengantin baru.. Rajin2 la buat kek ke biskut..
 
 Sian anak sedara yg sorg ni.. Masa majlis dia berkurung je dlm bilik sbb
 kena serang asma dan demam..
Pengantin kena bwk gi Hospital Sungai Buloh sbb dah masuk 2 botol air tak baik2..

 Dh malam baru dpt amik gambar kt pelamin ni.. Kesiaannn..

Penutup majlis.. bunga api..

Tu jela kisahnya.. Alhamdulillah majlis berlancar lancar.. Makanan pun berlebih2.. Mana makcik2 yg tak balik lg tu mntak bungkus sendiri je.

No comments: