♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Sunday, December 19, 2010

Majlis Persandingan Apis ♥ Nana - Gombak (Part 1)

Semalam (18/12/2010), rumah ayahanda dan bonda di Gombak sgt sibuk, sgt sesak dgn ramai org. Seronoknya dpt berkumpul dgn sedara mara yg jarang2 jumpa dan kdg2 setahun nk jumpa pun susah. Syukur sume berjalan lancar. Cuaca pun redup je. Alhamdulillah tak hujan. Ramai jemputan yg dtg. Biasalah anak yg last, jemputan kali ni lebih ramai berbanding kakak2 dan abg2 nya dulu.. Lumayan.. hahaha..


Pelamin Singgahsana..
Tak sempat nak bergambar dgn hubby kat sini.. huhu..

 Sesi pasang signboard..

 Dugaan pertama.. khemah yg tak siap2 lagi.. Kol 6 pg baru setel pasang scallop..
Kipas kat khemah kol 11.45 tgh time kitorg tgh makan baru setel 7 khemah..
Meja pengantin yg tersgtla simple.. pun sama tauke dgn org yg pasang khemah.. 
geram tul..

 Goodies bag dh siap tersusun
Semua dlm 850 beg. Abis.. Sold out..

Abg PA Sistem yg sgt sporting..


Sebelum bekerja, tuan umah makan dulu

Echa makan dulu.. nanti nk jd flower girl lapar lak..

Kak ipar, Kak Mas dan Nurin..

Echa dah siap nk jd flower girl..
penatnya nk pujuk dia pakai cekak tu.. kejap je pun dia pakai..

Flower boy n girl..
Susahnya nak handle dorg ni..

Pengantin lelaki dh siap..

 
 Kak Ipar, Kak Miza..



 Aksi2 flower girl n boy di pelamin..
time ni photographer tgh asyik gambar budak2 ni..

---> bersambung lagi yer..

No comments: