♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Thursday, December 23, 2010

Happy Birthday Anak Mama..Ibu..

~20 Disember 2010~

Genapla 3 tahun usia anakku Aysha Maisara. Kejap je rasa waktu berlalu. Dah semakin petah bercakap dan makin ligat perangainya buat aku jadi rindu saban hari. 

Lambatnya nk update blog. Dgn keadaan diri yg tak sihat dan demam kemudian dgn kesihatan Echa kdg2 demam kdg2 ok membuatkan badan ini letih dan terus tido. Demam sbb rindu kat hubby kot.. hehehe..

19 Disember 2010 lalu, Hubby cakap dia nak  celebrate birthday Echa sblm dia gi Terengganu pada 20.12.2o10. Seminggu dia akan berada di sana. So, hubby ckp apa kata kalau kite wat awal sehari. Cakap dgn hubby ok je kte wat dgn family abang dahla. So, pagi tu dh msg mak dan kakak ipar taye ada apa2 program tak petang.  
Tengahari tu lak dpt call dr Kak Lin yg dorg ada order pizza. So, dorg ajak join. Aiikk.. ckp dgn hubby alang2 tu beli kek skali sbb ramai sepupu2 Echa tak balik lagi. Beli la kek yg kecik je.

Time kt umah bonda..

Menu : agar2 coklat faveretku dan pizza..

Kek yg comel. Tak sempat tulis apa2 sbb rushing nk dtg sini.

Echa yg hepi dpt tiup lilin kek dia sendiri..

Berebut2 nk amik pizza..

Cutenya Echa mcm mama dia.. huhu..

Petang tu lak mak mertua kol dorg sume dah ada kat umah. Alamak, camne ni? Kek tak beli lagi. Echa pun baru tido. Mintak hubby beli kek dulu sementara nak uruskan Echa ni. 


Time kt umah mak mertua..


Menu : kek dan KFC. Hehe.. hubby beli kek yg sama jek..

Echa tiup lilin 2 kali tahun ni yer sayang..


 Sayang anak ibu.. anak mama.. anak papa.. Hepi birthday Echa.. Luv u so much..

Kalau ada rezeki mmg nak wat birthday Echa. Tp taktau bila masa yg sesuai..








3 comments:

Mama Miraki said...

Hepi besday echa.....

Mama Janet said...

Dapat hadiah apa echa

Ayu said...

tg2.. hepi birthday juga pada nenek nab dan nenek mek..