♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Monday, December 6, 2010

Lepak di Desa Baiduri

Lama dah plan dgn hubby nk gi umah makcik hubby di Cheras. Nak antar barang. Plan nak gi malam minggu aritu tapi hubby dan Echa tido awal lak. So, malam tadi lepas pegi Jaya Jusco ktorg gi Downtown Cheras lak. Mata pun segar lagi. Hubby pun ajak gi umah Cik Lah kat Desa Baiduri. Ishh.. ckp dgn hubby dah kol 12.00 mlm ni. Tak call dulu ke nak dtg ni.. Ganggu jela org nk tido. Pastu hubby ckp takpe org dalam umah tu sume burung hantu... huhu..

Masuk je kat taman perumahan tu gelap tul. Takde lampu jalan pun.. Taula kuarters polis.  Kalau kt tmpt ktorg ni dh kira bonus buat pencuri2 ni.. Sampai je depan umah kol 12.00 malam. Umah terang-benderang lagi dan pintu depan terbuka mcm baru kol 8 mlm je. Hubby Cik lah, Cik Wan ada kat depan umah.

Cik Lah pun tak tido lagi. Ala.. Cik lah pun biasa tido lambat gi ngeteh dgn Cik Nab kan.. Borak2 dgn Cik Lah. Echa lak puyela syok main. Puyela aktif panjat2, lari2. Hubby, Cik Wan dan Apis pulak borak2 kat luar.

Sedar2 dah kol 1.30 pagi. Memikirkan esok keje, ajak hubby balik. Syok tul lepak kat luar umah Cik Lah ni.. Takde nyamuk pun.. Tu yg liat hubby nak balik..

Kol 1.50 pagi barula ktorg gerak balik. Echa masuk kete je tak cakap apa, baring n terus tido.

 Dah kol 1 pagi, Echa ni masih segar lagi 

 Time ni mood malas nak amik gambar.. Amik gambar kandid je..
Borak2 kat luar sambil minum teh tarik..
 
 Tengokla tu Echa ligat je main..
Sebelum dtg sini dia ingat geng2 dia Amir dan Dafi ada skali..

No comments: