♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Sunday, November 28, 2010

Pre-Wedding Apis ♥ Nana - Part 2

Lepas tgk wayang terus ke umah Bonda sbb adik-beradik sume ada kt sana. Nak wat kenduri ni byk la nak kena bincang kan. Aku, kak long dan Fatin bertungkus-lumus kemaskan segala barang hantaran  yg ada berkotak-kotak. Byk giler simpanan barang utk hantaran kt umah ni dr zaman Kak Long lg.. Apa yg ok dan leh recycle blk, aku amik utk wat hantaran apis lak. Yela, yg bongsu simpan2 pun wat apa. Nak tnggu anak2 sedara kawin lmbt lg kot..

Kemudian misi utk carik baju utk flower girl dan boy..Tugas tu diberi kpd sume anak2 sedara termasuk la Echa skali.. Yg girl mesti la pakai gaun kan.. Yg boy lak nak dipakaikan tuxedo.. Hmm... bole ke budak2  ni  bertindak mengikut arahan ni. Echa ni takut lain lak dia wat.. 

Taktau la nk pilih mana satu ni.. cantik2..

Ada lak yg sibuk nk bergambar sama..hehe..
Dah dpt gaun utk Echa dan 2 tuxedo utk Adam dan Kiki..
Tq kpd kak ipar, kak neng sbb sponsor baju..
Echa smpi umah terus pakai gaun ni sbb ramai yg nak tgk..
kejap je dia dh nk bukak gaun tu..

Turn yg boy lak test baju..
Dah mcm nak gi meeting lak..

Baru pas meeting..
Ni masing2 dh dapat kata sepakat..hehe..

Pasangan Mari Menari yang terkeluar..

Alahai.. comey nya...

 Echa menangis2 nk pakai baju mcm abg Adam dan Kiki..
Lepas pakai je dia suh org panggil dia Bos..
Apa2 jela Echa..

7 comments:

Ayien Azreen said...

echa cam lagi seswai pakai baju 'BOS' tu je... nampak macho la

Ayu said...

haha.. Echa leh jd pramusaji skali..

Wai Yee Tam said...

Boleh tau suit budak laki beli mana ya?

Wai Yee Tam said...

Boleh tau suit budak laki beli mana ya?

Wai Yee Tam said...

Boleh tau suit budak laki beli mana ya?

Wai Yee Tam said...

Boleh tau suit budak laki tu boleh beli kat mana?

Ayu Ayunie said...

wai yee tam, tuxedo suit tu beli kat carrefour wangsa maju time tu. skrg ni taktau ada lagi ke tak kat situ.