♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Thursday, November 25, 2010

Jom ke Port Dickson

Seronok dpt jalan2 time keje ni kan.. Leh rehat skit kepala ni..  Semalam ke Port Dickson utk melawat tapak kursus team building di Regency Tanjung Tuan Beach Resort, Port Dickson. Setelah ditangguh beberapa kali, tarikh baru ialah pada 17 - 19 Disember 2010. Tp, time tu aku takde sbb ada wedding adik. Sedihnya tak dapat join.. Nak sgt join program ni. So, dpt tolong uruskan dr opis jela.



Mula-mula sampai, terus ke reception sbb dah janji dgn akak sales yg uruskan. Terus ktorg dibawa tgk2 bilik dulu. Baru senang nk arrangekan susunan bilik nanti utk peserta.

Jom tengok suasana di Apartment 4 Bilik. Masuk2 terasa sejuk aircond.. Memang cantik. Ada 2 tingkat. Tingkat bawah 2 bilik. Tingkat atas 2 bilik. Boleh tempatkan 13 orang dalam satu apartment. Harga RM800++ semalam kot. Hehe.. ni survey utk diri sendiri skali.
 
 


 Pemandangan dari Tingkat 10 yang menghadap laut..

Tengok suasana di Apartment 3 Bilik Suite lak..
Sejuknya bila masuk dan waahhhh cantik gak.. Yg ni siap boleh masak sebab ada dapur gas dan ada mesin basuh utk basuh baju.. Harga RM500++ semalam.

 Kalau mak dan makcik2 mesti suka ni sbb boleh masak kan..
Boleh basuh baju skali..

Jom kita tgk Apartment 3 Bilik (biasa) lak.
 


 Sama je macam yg kat atas cuma xde dapur gas dan mesin basuh jela.. 

Tak dapat nk tgk Apartment 2 bilik sbb time tu tgh full sbb ada seminar. Tak dapat gak tgk tempat aktiviti outdoor sbb kena balik KL cepat ada meeting la pulak..

 Geramnya tgk swimming pool ni.. Rasa nk terjun mandi je...

 Deretan gerai makanan. Mcm2 ada.. Japanese, Malay, Indian, Chinese, Western..

Dekat je dgn pantai yang mendatar dan bersih.. Rasa nk mandi la..
 Time ni angin bertiup nyaman skali.. hihikk..
Rasa nk duduk lama2 je kat sini..
Bestnya kalau dpt bercuti kat sini dgn family kan.. Sekali skala tukar angin takdela kat Blue Lagoon je..  Tapi mahal la..Huhu..

4 comments:

Ayien Azreen said...

cam menarik je...

Mama Miraki said...

Ayu...tolong bookingkan yang 3 bilik siap ada dapur gas tu yea....peti ais besak tak? heheeh agak2 boleh isi ayam 4 ekor..ikan 10 kg...nak baut BBQ....hehehhe...ok nanti kita cuti kita tuakr tempat ye Ayu..gi sini pulak...hehehehe

Kak Kay said...

nanti tu bila, sampai abis cuti sklh lak....

Ayu said...

yela.. ntah bile la tuh..