♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Sunday, November 7, 2010

BBQ @ Bangi

Lambat nk masuk entry ni. Balik smlm nk update, broadband rosak lak. Arini gi umah bonda ada streamyx, echa lak sibuk main dgn sepupu dia, apalagi update blog jela. 

Semalam makcik hubby, Cik Gee ada wat BBQ. Saja utk family. Start kol 5 ptg tp ktorg gerak kol 6 ptg.. Ingat nk ngelat gerak awal tp Echa lak baru tido.. dahla demam kang dia meragam lak.. Mak dan abah mertua xde, so mmg disiplin tu kurang la sbb xde org nk control.. huhuhu..

Sampai Bangi dh kol 7.15 mlm.. tak penah pegi umah Cik Gee lambat cmni. Biasa time2 camni ktorg dh sibuk2 nk blk dh. hehe.. Ingat ramai la tetamu yg dijemput. Tp tgk xde khemah mesti xramai ni. Betul pun. Sampai sana tgk ada Cik Nab, Cik Lah dan adik beradik Cik Radzuan je. Laparnya.. sampai2 ktorg terus ngap makanan..

 Sume kelaparan.. tak sempat masuk dalam dulu.. terus sambar makanan..

Macam2 ada.. udang, sotong, ayam..

Makan2 sambil bergambar..
acara wajib tu..

 Hubby pun tlg bakar gak..
walaupun dtg lambat..
Cik Gee yg khusyuk membakar.. 
byknya lagi udang dan ayam..
nk mkn lagi dh tak terdaya perut ni nk terima..

Echa yg sentiasa berkepit dgn Amir..
terus baik demam dan kaki tak sakit dh..

 Berkumpul dlm satu kumpulan..
Apa yg penting.. KERJASAMA.. hehe

 Ohh.. chocolate cake faveretku..
Menu yg ada tp dh kenyang aku nk mkn..
Bihun soto, nasi lemak dan nasi goreng cina..

Amik bubur pulut hitam.. faveret gak tu..

Nak makan pun sibuk nk snap gambar..

hubby terlantar kekenyangan..
cantiknya panorama di sini.. mcm kat resort mana yer?

Td kosong.. kejap je dh penuh kt ruang ni..
Acara lepak2.. 

Amik gambar lagi.. 

Bestnya lepak kt luar ni.. Sejuk dan nyaman.. time ni lak ujan..

Echa dan papa..

Reporter dr paper mana ni..

 bersama Cik Lah..
pukul bpe Cik Lah blk yer?

 Echa sampai baring2.. dh kepenatan..
masuk kete je terus tido..

Pas lepak2 tgk cite Safa dan Marwah.. hubby ajak blk dh.. Kol 10 lebih gakla baru ktorg gak.. Time tu masih ujan lagi. Redah je la.. Ingat nk gi uptown.. tp cancel sbb Echa terus tido. Penat sgt la tu..

2 comments:

Kak Kay said...

ayu, nak tau gak ya kul berapa cik lah balik, rasa2nya korang dah 3,4 kali tukar mimpi lah baru cik lah ngan cik nab balik.

Ayu said...

tau dh.. ktorg blk je terus tido.. hehe..