♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Thursday, October 7, 2010

Penutup Open House..

Ni leh ckp penutup open house raya kot sbb malam Ahad (3 Oktober 2010), kwn hubby, Akok wat makan2. Cuma utk kawan2 dia jek. Menu mmg simple je.. nasi lemak dan puding. Time tu mmg lapar, hubby tak ajak pun nak ikut gak. Awal2 lagi dh siap dgn semangatnya.  Sebelum tu Echa dh ikut nenek dan atuk gi beraya kat bangi. Time dia xde dh bantai tido sbb penat masa open house umah mak.

 dah siap nak gi beraya..
 
Echa ni dgn sape pun dia leh masuk.. siap dok bersila makan dgn kawan2


Hubby dgn Abg Ikhram yg mmg baik dan slamba dgn family hubby dan makcik2 skali.. hehe


 Waahh dorg ni pun kaki bergambar..



Bagus gak Echa ni ajak balik awal.. dia kata jomla gi ngok ayang (tgk wayang), gi ayen (Giant) ke.. Dah kol 10 lebih la Echa.. Sume dah tutup.. ehehe..

No comments: