♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Monday, October 18, 2010

Oh Pizza.. sedapnya..

Teringin tul nak mkn pizza.. masa last mkn aritu tgh mual n xlalu mkn.  Tgk cheese pun nk muntah. Mlm sabtu lps, xkira nk gak mkn pizza.  Hubby lak dia jenis xkisah mkn apa pun. Hmm.. nak kuar mls lak klu dh baring2 kat katil ni.  Nak order xsyok la mkn kat umah. Xde feel. Kebetulan adik kesayangan apis n tunangnya nana dtg umah nak amik kereta. Nak pinjam sbb nk gi kenduri kawin kt Pontian. Dorg x confident nk bwk kete dorg. Nk bwk ayahanda dan bonda kang sangkut lak tgh highway kan.. hehe..  Aii.. korg ni tau2 lak ktorg nk mkn pizza ni.  Lama gak xlepak dgn dorg. Gi skali dgn dorg mkn kat  Pizza Hut Wangsa Maju. 
 
 Yummy.. hawaiian chicken pizza xtra cheese.. 
 
  Lasagna.. kurg suka mkn yg ni.. lembik.. cpt muak..
 
 Sweet n spicy chicken wings..
  
Pandai tul Echa ni wat pose tgh mkn..
Ehh.. hubby tu tgk Echa mkn ke?


 
Jom memontelkan diri masing2...
 
 Sedapnya pizza ni..

  Dorg ni mmg hantu pizza.. Sume nk order.. hehe.. Ingat2 skit korg tu nak naik pelamin.. kang xmuat baju.. huhu..

2 comments:

Ayien Azreen said...

wahhhh... gile sedap~

suezanne_83 said...

k.yu,kteorg berdua nie bkn sekadar hantu pizza tp da smpi muntah ke darah mkn pizza..nk lak org yg sebelah na tu,pantang nmpk restoran pizza sure dia tetiba jadi lapar...HAHAHA.
erm tp time kte mkn pizza sme2 tu hari,mmg layan abis la sapal order lebih cheese.hehehe.erm lasagnia tu favourite en.hafizuddin..;-)