♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Saturday, October 2, 2010

Muaknya makan.. Tony's Roma..

Jumaat lepas time lunch plan nak gi Sogo. Tiba2 ada mood nak shopping. Banyak la pulak keje nak kena setel dulu untuk Bengkel Konservasi kat Melaka petang ni. Kol 12.30 tgh baru setel then terus kuar. Macam dah lambat jek. Kang tak puas nak ronda2. Gi Parkson, Pavilion jela senang. Jalan kaki jek. Gerak sekali dgn memebr2 opis yg nak makan kat sana. Rasa kenyang lagi nak makan. Tapi dengar dorg nak try makan kat Tony's Roma macam best jek. Selalu asyik lalu je dpn restoren tu terjenguk2 jek dr luar.

Masuk je dalam terasa lain lak. Yela, first time. Tgk menu puyela lama. Apa la nak makan.. Rasa nak try steak la tapi tgk harga.. aii mak datuk.. rm50++.. majoriti sume yg rm20++. Kalau amik sup dgn salad je ok x.. hehe..

Dgn Hanim.. apala nak order ni..
Shazana dgn Rose

Air sedap gak.. 
Air Coke, Orange Jus, Tropical Orange Freeze, Strawberry Lemonade..
Chicken Alfredo Florentine.. ni aku puye. salah order.. tulis la pasta dlm menu tu. byk sgt sbb pinggan dia pun besar. banyak sgt cheese. muak dan kembang tekak ni.  Harga rm27.90..

Ni Shazana dan Rose puye.. 1/2 BBO Chicken.. menarik. pun dorg makan xabis sbb besar sgt 
ayam tuh.. Harga rm29.90..


Ni Hanim puye.. sama mcm aku puye cume dia puye seafood..

Sebab tak abis, masing2 bungkus. Sayang la sbb harga dia mahal kan.. Rugi2.. Balik opis cepat2 sbb nak uruskan barang yang nak bawa ke Melaka. Patutnya kena gi Melaka jd urusetia Bengkel Penyenggaraan Bangunan Warisan dr 1 - 3 Oktober 2010. Tapi disebabkan pada 2 oktober ada open house kat umah mertua, kena mintak tolong org lain ganti. Tahun lepas xdpt join masa open house umah mertua sbb ada retreat kat Bangi. Takkan tahun ni xdpt join lagi.. Nasib baik Sikin nak ganti..

Ni yg pegi bengkel kat Melaka.. Jd urusetia. Tak pegi tp kena gak la uruskan kat sini. 
Ni tgh tunggu bas sampai..

 Sikin yg dgn senang hati jd pengganti.. Posing dulu sebelum naik bas. Thanks yer Sikin.. Next time ganti akak lg yek..

2 comments:

Ayien Azreen said...

kalo g sunway terasa gak nak makan kat tony's roma ni sbb fren suggested tempat ni cam best sgt... tapi segan silu lak sbb nak makan sorang2 lak... huhuhu...

ecHaMysara said...

mahal pulak tu xsedap la..