♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Thursday, October 14, 2010

Karaoke Time

Malam Isnin lepas blur tul nak gi mana. Nak gi shopping complex malas nak jalan n tak tau nak beli apa. Nak gi supermarket n uptown pun malas nk jalan. Nak makan perut dh kenyang. Nak gi lepak kt Dataran Merdeka penat lak nk ngejar Echa nanti.  Nak gi lepak umah org mganggu jekan. Malam ktorg mesti kuar sbb klu ada kt umah awal nanti tido awal. Sian Echa main sorg2.. ktorg pun gi Selayang Mall sbb rasa mcm nak karaoke lak. lama x test suara.. ntah sedap lg ke x  suara ekk.. haha.. 


Echa dgn lagu ciptaan dia sendiri..

Beria2 je Echa dgn papa dan ibunya tu nyanyi..



Lagu apala yg dorg nyanyi ni..

Waahh.. sedap gak suara aku ni.. hikkss..  Kena diri sbb suara xsmpai.. hehe..

Siap dgn gaya tangan skali..


 Hubby yg x penat2 nyanyi sbb mostly dia jek yg nyanyi sbb aku dh penat.. 

Eceh.. mcm Broery Marantika dgn Dewi Yull x?

Amik sejam jek sbb lama2 kang Echa boring. Tu pun dh sakit tekak ni..

Mmg minat dgn karaoke2 ni tp tgk situasi gak. Bila dtg penyakit 'malu' tu, xde la nk join.  Macam kat opis slalu jek ada karaoke2 ni.. Penah masuk pertandingan karaoke jabatan.. Time tu lak tgh tensen keje, kpala pun dh mereng.. join jela.. ehehe..

 Gambar masa Pertandingan Bintang Jabatan 2009.. Time ni kan fesyen tali pinggang cmni.. Penting tu utk markah.. Suara xsedap yg penting kena ada gaya.. hehe.. Dpt no. 2.. dpt piala, hamper dgn duit..

Tahun ni xtau ada lagi ke x.. Tgk duit Jabatan byk lagi ke x. Tp, mcm dh malas jek nk join.. okla.. tu jela citer psl aktiviti karaoke2 ni..

5 comments:

Mama Miraki said...

suara dari perut......hehehhehe
fuyooooo masuk pertandingan karaoke tu..yg "mahal" bab tali pinggang besar tu...hahahahhaha..mau tahan nafas nak pakai tu..

Ayien Azreen said...

boleh digunakan untuk mengempiskan perut tak? macam acara angkat berat tuh... berminat gak... lalalalalalala~

Ayu said...

c.nab n k.ayien : haha.. juga sesuai utk hide perut yg buncit. kira tali pinggang kemenangan.. mcm gusti tu klu lawan mesti bwk tali pinggang btuah dia. so.. pasni kena bwk tali pinggang ni gak la kan.. hahaha..

Mama Miraki said...

tak pakai kasut tu...ahahhahaha...takut terkehel ker...

Ayu said...

nasib baik tempat tu xleh pakai kasut. kang pening lak nk pk pakai kasut apa.. tang terkehel tu sure la sbb mesti nk pakai kasut 3 inci dan ngelip2.. point tu.. haha..