♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Thursday, October 7, 2010

Baby Girl.. Echa nak baby..

Alkisahnya ada member opis, Kak Mah dah bersalin pd 4 Oktober 2010 kt HKL. Dapat baby girl. Kakak ni dok sblh meja aku. Kt opis ni berderet2 kena buatan orang.. hehe.. Mula2 member dpn meja dpn aku, mengandung,  pastu kakak meja sebelah pulak, diikuti oleh aku. Ni bukan planning ramai2 tau. Ni sbb anak ktorg masing2 sebaya. Masa kuar gi Giant, beli hadiah untuk baby dia. Echa ni dh nampak ada baju baby kaler pink dia sibuk je nak bukak kotak tu. Dia kata ni utk baby Echa. Menangis menjerit2. Echa nak baby.. Echa nak baby..  Alahai Echa.. 

Semalam member2 opis pakat2 nak gi tgk Kak Mah kat opis. Kol 11.30 pagi ktorg dh kuar sbb time melawat kol 12.30 tgh. Sampai sana awal la pulak. Ni masing2 malas nk dok opis yer.. hehe..

Tunggu waktu melawat..

Kak Mah ni bersalin awal sebulan so baby dia kecik sgt 1.9kg je. Xdpt tgk baby dia sbb kena demam kuning. Gambar kat wad pun xdpt la amik sbb Kak Mah tgh seksi ni.. Sbb xdpt tgk baby, kejap jela ktorg tgk. Pastu gi makan kat restoren mamak kat dpn Pertama. Dorg kata cheese naan dia best.
Pn Azizah nak makan nasi kandar jek..


Rose dan Shazana lapar2 pun ttp hepi sbb bos xde..

Cepatla makanan smpai, bos ktorg ada ni..

Ni la dia cheese naan.. sedap gak cheese dia byk sgt..

Kol 3 ptg baru masuk opis.. huhu..  aaipp.. bkn selalu tau wat kejo ni..  Nanti ingat org gomen ni asyik merayau jek.. hehe.. Kadang2 jela..

2 comments:

Ayien Azreen said...

bukan selalu ke... hahahaha...
aku time lunch pun dok depan pc buat keje lagi... huhuhuhu... sedeyyy

Ayu said...

kt cni klu wat keje time lunch pun bos xnampak.. klu keje urgent pun kena tnggu bos tp klu bos pun kuar kena OT gak.. huhu..