♥All About My Family, My Friend, Food, Hobby and We Are Also Love Travelling♥

Sunday, October 10, 2010

Alaa.. tak boleh pandang lagi?

Salam.. kejap jek dah weekend kan.. nanti kejap jek dh kenduri Haji mertua.. nanti kejap jek dorg gi Haji lak.. Hmm.. cptnya masa berlalu. Ehh.. tajuk kat atas tu.. nape tak bole pandang ni? sbb sy ni dh kawin, dh anak tau.. ni perut ni tgh membuncit ni.. masih nak pandang sy lagi? haha.. sebenarnya mlm td ktorg gi tgk wayang la.. Kali ni citer Jangan Pandang Belakang Congkak 2.. Yg tajuk atas tu dia puye tagline jek.. hehe..

Seperti biasa la tmpat faveret ktorg klu nk tgk wayang mestila Wangsa Walk Mall. Ktorg kuar kol 2 ptg sbb plan nk tgk yg kol 3.30 ptg. Tp smpi sana yg couple seat dh full.. yg standard seat pun tnggal seat plg dpn jek.  Camtu tgk yg kol 5.30 ptg jela. aiyyoo.. lama lg nak tnggu ni.. ada lg 2 jam. Echa ni hepi la sbb dia dpt main games lama2.. Sebelum tu gi makan dulu.. Apa la nak makan kt sini yek? Sume membosankan.. Nak try Mango Chili la..

Ni tnggu nak amik order.. lmbt tul la servis kt sini..


Stir Fried Chicken with chesnut dgn Chicken Tomyam yang mabeles.. Okla makan sini..

Bandung Ice and Milo Ice

Pas abis mkn, main games, terus gi beratur nak beli popcorn.. Baru kol 5.00 ptg.. lambat lagi ni. Citer kali ni tak best yg dulu kot sbb yg ni byk pasal tok bomoh.. hantu pun xtakut pun.. asyik2 antu ala2 nyah jek.. hehe.. satu lagi mngkin sbb takde  Shaheizy Sam. Tak berseri la. tapi ada gak la part yg kelakar. Echa ni biasa klu tgk cite hantu mesti dia tutup mata dgn bantal la, kain ke, tp yg ni dh standby selimut utk dia tutup mata, tp dia xtutup pun.. dia siap taye lagi hantu ke tu? hahaha..



Amik gambar dulu.. tgk tgn Echa mcm tgn Lisa Surihani x?


 Eeeii.. takut..takut.. haha.. xtakut pun..

 
Pas abis ktorg terus blk jek.. Keseluruhan cite ni mmg kureng best dr yg first dulu la. Ni pun sbb nak bwk Echa jek tgk cite hantu kat wayang.. yela.. klu cite hantu lain Echa xleh masuk 18 tahun ke atas kan.. pdhal cite tula yg dia suka..  Okla..

4 comments:

Kak Kay said...

Echa, napa tengok ceta antu, nanti tidor ngigau lak. lain kali nak tengok ceta antu ajak omma tau, nanti omma boleh sorok echa dalam baju....

Ayien Azreen said...

hahahaha... klakar la omma ni...

Mama Janet said...

Wah echa kecik2 dah tau tenguk wayang..

Ayu said...

c.lah : haha.. echa lg takut sorok dlm baju omma..
c.mek : dia mmg kaki wayang n vcd.. pasang je vcd, dia dok diam jek..